close

Menu

Blog navigation keyboard_arrow_down
SALĀTI AR SKĀBU KRĒJUMU UN OLU

SALĀTI AR SKĀBU KRĒJUMU UN OLU

Sagrieziet mazgātos zaļos salātu lapas un ielieciet tos bļodā. Cieti vārītas olas, sagrieztas plānās šķēlītēs sajauciet ar skābo krējumu un etiķi. Pirms pasniegšanas salātus sajauc ar sagatavoto krējuma olas mērci, salātu lapas ielieciet bļodā, pārklājiet ar svaigu gurķu šķēlītēm un apkaisa ar smalki sagrieztiem dillēm vai pētersīļiem. Salāti tiek pasniegti kopā ar visiem gaļas un zivju ēdieniem.

Par 300 g zaļo salātu - 1 svaigs gurķis, 1 ola, 1/2 glazē krējuma, 1/2 TK vīna vai ābola etiķi.

Was this blog post helpful to you?

    
Video Virtuve

Author: Video Virtuve

1 subscribers
https://videovirtuve.lv/lv/
close

Checkout

close

Favourites