BLOG CATEGORIES
Search in blog
Featured posts
Šos cepumus tu pagatavosi 15- minūšu laika. Putojamā traukā uz smalkās rīves sarīvē citrona miziņu (dzeltenu daļu),...
Par šo recepti pirmo reizi bija dzirdēts 1955 gadā. Sastāvdaļas: cukurs 300 g, ūdens 125 ml, želatīns 7,5 g,...
Kāpostus nomazgā ar aukstu ūdeni, kāpostus labāk iegādāties veselus. Kāpostus 400-600 g smalki sagriež ar virtuves...
Vistas fileju 2-3 gb ar virtuves filejas nazi sagriež nelielos gabaliņos (3x3cm). Lielā bļodā samaisa miltus 2 ĒK,...
Gatavojam biezpiena pildījumu; katliņā liek olu dzeltenumus 2 gb, ūdeni 120 ml un nepārtraukti maisot uz lēnas uguns...
Laba piedeva - garnīrs šašlikam Sīpolu salāti - marinēti sīpoli. Sīpolus 4-5 gab. nomizo, sagriež gredzenos, saliek...
Mērces papildina ēdiena garšu, smaržu, padara ēdienu sulīgāku. Pie karstajiem gaļas, zivju, dārzeņu putraimu un...
Mīklas traukā liek 2 veselas olas un 1 dzeltenums, 100 g cukurs, ( kardamons, kanēlis, krustnagliņas, ingvers, kopā 1...
Kā pagatavot: Kabači alus mīklā no interneta veikala ķēķis.lv Jaunus kabačus nomazgā, ar mizojamo nazi nomizo,...
Mīkla: katliņā uzvāra 1/4 TK sāls, 100 ml ūdens un 100 ml piena, pievieno 100 g sviesta. Tik līdz sviest izkūst,...