NODERĪGI

Kā pagatavot: Vistas fileja saldā krējuma mercē.

Vistas fileja saldā krējuma mercē. (ātri un garšīgi) Sastāvdaļas:Vistas fileja 1 gabSaldais krējums (no 60-100 ml)Sīpols 1 gabSinepes 1/2 tējkarotesMilti 1/2 tējkarotesGaršvilelu maisījums vistai 1/2 tējkarotesSāls, pipariEļlaPagatavošana:Sīpolu sīki sagriezt, apcept augu eļļa, vistas fileju sagriezt nelielos gabaliņos un pievienot sīpoliem, apcept līdz gaļa balta, tad pievienot garšvielas, sinepes, miltus, saldo krējumu, samaisīt. Sautēt zem vāka 15-20 minūtes.Pasniegt ar kartupeļiem, makaroniem vai dārzeņiem, kas nu kuram garšo.Lai labi garšo! 1. GARŠVIELAS UN MAISĪJUMI 2. Virtuves Piederumu Statīvs Rackula InnovaGoods 3. ORGANIZATORI avots videovirtuve.lv

Kā pagatavot: Grieķu salāti

Grieķu salāti recepte. Sastāvdaļas:Fetaki siers ( Salātu siers RIMI)TomātiSvaigs gurķisSarkanais sīpols ( Šalotes sīpoli)Zaļā PaprikaMelnās olīvas bez kauliņiemCitrons (Balzāmetiķis)OlīveļļaPipari Pagatavošana:Traukā liek, nelielos gabalos vai šķēlēs sagrieztus tomātus, gurķi, olīvas, sarkano sīpolu ( vai šalotes sīpoli), papriku, pievieno balzāmetiķi vai citrona sulu un eļļu, smaisa. Sieru sagriež palielos kubos, pārkaisa pāri salātiem.Šie salāti ir ļoti garšīgi un veselīgi.Lai labi garšo! 1) Dekornazis rievotais ar koka rokturi 2) NAŽI 3) ETIĶI, BALZĀMETIĶI

Kā pagatavot: Biezpiena klimpas

Sastavdaļas:Biezpiens 200 g (1 paciņa)Olas 1 gabManna 1 ēdamkaroteMilti ap 100 -150 gCukurs 2 ēdamkarotesSāls 1/4 tējkarotes Pagatavošana:Biezpienu samaļ vai izberž caur sietu, olas, manna, cukuru, visu samaisa (sablenderē), tad pievieno miltus, samīca mīklu.No mīklas ņem ceturdaļu un ar rokām izrullē desā, tad sagriež nelielos gabaliņos (2-3 cm). Katlā uzvārā ūdeni, pievieno sāli. Tad klimpas-varenikus liekam katlā vārīties. Pēc 2-3 minūtēm tās uzpeldēs, tad samazina uguni, vāra vēl 8-10 minūtes uz lēnas uguns.Pasniegt var ar sviestu,krējumu.Lai labi garšo! 1) MILTI 2) DELICIA SILICONPRIME PALIKTNIS MĪKLAI 60X50CM, SILIKONA, Tescoma

Kā pagatavot: Klasiskā krāsnī cepta omlete

Klasiskā krāsnī cepta omlete Sastāvdaļas:Olas 5 gab (292 g)Piens 292 ml Sāls 1/4 tējkarotesSviests formu ieziešanai Pagatavošana:Olas, sāli, samaisa ar pienu. Formu Ieziež ar sviestu. Sakulto olu lej formā. Liek aukstā cepeškrāsnī, cep 45-50 minūtes ap175-180C* grādiem. Labu apetīti! 1) KONDITOREJAS PUTOTĀJI 2) CEPEŠTRAUĶI STIKLA 3) VIRTUVES SVARI

Kā pagatavot: Mājas šaurma

Mājas šaurma Sastāvdaļas:Lavash Atkauloti vistas šķiņķi vai filejaBurkāns Ledus salāti vai svaigi baltie galviņkāposti GurķisTomātsSīpolsKinzaMajonēzeTomātu kečupsGaršvielas: garšvielu maisījums vistai, sāls, pipari Pagatavošana:Atkauloti vistas šķiņķi, parkaisa ar garšvielām, tad tos liek cepties uz pannas. Gurķus, burkānus, sīpolus, salātus vai kapostu, tomātus sagriež salmiņos. Cepto vistas gaļu sīki sagriež. Tad uz lavaša liek sagrieztus darzeņus, vistas gaļu, uzlej kečupu, majonēzi. Visu satin rullītī, un ietin folijā. Cep -karsē tosterī 3 minūtes, vai karsē mikroviļņu krāsnī 20-40 sekundes. Gatavu izņem no folijas šaurmu, sagriež uz pusēm. Lai labi garšo! 1)Alumīnija folija 30cm × 150m 13my rullis 2) MĒRCES 3) GARŠVIELAS UN MAISĪJUMI 4)…

Kā pagatavot: Māla podā sautēta cūkgaļa ar burkāniem

Māla podā sautēta cūkgaļa ar burkāniem Sastāvdļas: Cūkgaļa 250 g Burkāns 1 Sīpols 1/2 Ūdens 100 ml Milti 1 tējkarote Garšvielas: ķiploks, sāls,oregano,dilles, buljona kubiņi. Pagatavošana: Gabaliņos sagrieztu gaļu apcep, tad sagriež sīpolu, burkanu arī apcep ,pievieno miltus, garšvielas un ūdeni. Samaisa un liek podiņa ar vāku. Podiņu liek cepeškrāsnī 175-180 *C sautē apmēram kādas 60 minūtes. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem. Labu apetīti! CEPEŠTRAUKI, VEIDNES, FORMAS VIRTUVES DĒĻI