Kā pagatavot: Sviesta krēms,tortēm, eklēriem, kūkām.

Tuvojas svētki, šis krēms būs tieši lakā. Šāds sviesta krēms ļoti labi tur formu, ar to var smērēt biskvītu un dekorēt torti. Vēl sviestam var pievienot, kakao pulveri, pārtikas krasas. Jums vajadzēs šādi virtuves trauki, piederumi. Trauku interneta veikalā ĶĒĶIS.LV atradīsiet visu nepieciešamo virtuvei traukus un virtuves piederumus gatavošanai.   Virtuves kombains Philips HR7776-90 1300 W Konditorejas maisiņs 45 izm Konditorejas Adapteris uzgaļiem M, STADTER, Vācija     Uzgaļu komplekts 26gab, Martellato Kūku šprice ar 5 plastmasas uzgaļiem Biskvīta dalītājs ar 2 stieplēm     Sastāvdaļas: sviests 200 g, olas 2 gab, vaniļas cukurs 1 tējkarote, cukurs 100 g, piens…

Kā pagatavot: Maizes pudiņš ar rozīnēm.

Nezini ko iesākt ar vakardienas baltmaizi, tad šī recepte būs tieši laika. Sastāvdaļas: baltmaize 60 g, sviests 15 g, kanēlis 1/2 tējkarote, cukurs 35 g, rozīnes 25 g, piens 100 ml, Olas 1 gab, vaniļas cukurs 1/2 tējkarote, sāls 1/6 tējkarote. Gatavošana: Baltmaizei nogriež garoziņu, sagriež mīkstumu mazos kubiciņos. Rozīnēm pievieno cukuru, kanēli, samaisa un liek labi ietaukotā ar sviestu cepamā traukā ( izlīdzina). Pienu sakuļ ar olu un sāli, pievieno baltmaizei un samaisa. Maizes masu kārto cepamā traukā - formā virsu rozīnēm (formas d- 14 cm). Papildus pārkaisa cukuru ar kanēli pēc garšas. Maizes pudiņu liek sagatavotā veidnē ar…

Kā pagatavot: Vācu kartupeļu salāti.

Vēlies ātri, nedārgi paēst, pie tam ļoti garšīgi! Vācu kartupeļu salātu būs īsti laikā! Sastāvdaļas: novārīti kartupeļi 2 gab, marinēti gurķi 1-2 gab, novārīta ola 1 gab, dilles, sīpols vai lociņi majonēze, pipari pēc garšas. Gatavošana: Kartupeļus, gurķus, olas, sagriež (gabaliņos vai šķēlēs), sīpolus, dilles sagriež sīki. Sastāvdaļām pievieno majonēzi, piparus, sāli un samaisa. Protams ja ir vēlme varat pievienot šķiņķi vai vārītu desu, bet tad tie jau nebūs Vācu kartupeļu salāti.

Kā pagatavot: Žagariņu cepumi bez olām.

Sastāvdaļas: kviešu milti 100 g, ūdens 50 ml, cukurs 1/2 TK, sāls 1/4 TK, cepamais pulveris 1/4 TK, konjaks vai vodka 1 TK (TK- tējkarote). Lielā traukā beram, miltus, cukuru, cepamo pulveri, sāli visu samaisām, pievieno ūdeni ar konjaku un mīcām mīklu. Tad to liekam maisiņā atpūsties uz 20 minūtēm ( atstājam uz galda). Gatavu mīklu pēc iespējas plāni izveltnējām (ja nepieciešams galdu nedaudz pārkaisa ar miltiem)tad mīklu sagriež strēmelītēs ar viļņotu nazi-griezēju. Žagariņus cep pannā sakarsētā eļļa, līdz zeltaini 1-2 minūtes. Gatavus ņemot ārā - izliek uz virtuves papīra dvieļa, lai notek eļļa. Kad visi žagariņi izcepti, tos pārkaisa…

Kā pagatavot: Mutē kūstoši biezpiena pīrādziņi ar džemu.

Jums vajadzēs šādi virtuves trauki, piederumi.    Chef ēdienu formiņas 2gab., TESCOMA Sietiņš d15cm, STALGAST     Ierīce sviesta pagatavošanai Rokas blenderis Adler   Sastāvdaļas: milti 240 g, sviests 200 g, biezpiens 200 g, sāls 1/2 TK, džems - ievārījums 1/2 glāzes, pūdercukurs, 1 ola pīrādziņu pārziešanai.  Biezpienu izberž caur sietu vai sablendē blenderī. Mīkstu sviestu sakuļ, tam pievieno biezpienu, sāli, ja vēlas arī vaniļas cukuru, miltus visu samaisa. Galda virsmu paber ar miltiem, liek mīklu un nedaudz apviļā, līdz mīkla nelīp. Mīklu ietin plēvē, liek ledusskapi, 20 minūtēm, tad izveltnē, ar glāzi vai apaļu formiņu izspiež aplīšus, vidu liek…

Kā pagatavot Kebbe mājas pildītās desiņas.

Sastāvdaļas: liellopa gaļa 400 g, kus-kus 80 g, ūdens 160 ml, sīpols 2 gab, milti 10 g, pētersīļi 1 ēdamkarote, skābēti kāposti 300 g, tomātu pasta 1 tējkarote, eļļa, sāls, pipari. Liellopu gaļu samalt gaļas mašīnā 2-reizes. Malto gaļu sadala 300 uz 100. Kus-kusam pievieno karstu ūdeni 1:2 un atstāj 20 minūtes uzbriest. Gatavo pildījumu: pie gaļas mazākas daļas (100 g )pievieno apceptus eļļā sīpolus 1 gab un sakapātus pētersīļus, sāli, piparus, miltus, samaisa. Kus-kusu samaļ ar sīpolu 1 gab, pievieno sāli, piparus, samaisa ar malto gaļu (300 g) un atkārtoti samaļ. Kad viss ir sagatavots ķersimies klāt pie desiņām.…