Kā pagatavot: Konservēti gurķi.

Nelielus gurķus nomazgā, iemērc aukstā ūdenī 5-6 stundas (lai saglabātu stingru konsistenci). Garšvielas noskalo ar nazi aukstu ūdeni un smalki sagriež. Puse no garšvielām liek burkas apakšā, tad ieliek gurķus un pārklāj tos ar garšvielām un pārlej ar karstu marinādi. Uzliek metāla vāciņus un pasterizē 100 ° C temperatūrā izmantojot termometri konservēšanai : 0,5 l burkas - 6-8 minūtes, 1 l-10, 3 l-12-15 minūtes. Gurķus var arī nesterilizēt. Tad burkas ar gurķiem un garšvielām (bez ķiplokiem un pipariem), pārlej verdošu ūdeni, burkai uzliek vāciņu un pārsedz ar dvieli un ļauj nostāvēties 2 līdz 3 minūtes, pēc tam ūdeni nolej, un…

Kā pagatavot: Biezpiena klimpas.

Sastāvdaļas: 500 g biezpiena, 150 g miltu, 2 olas, 3-4 ēdamkarote cukura, 1/2 tējkarote vanilīna cukura, rīvmaize 3 ēdamkarotes, šķipsnas sāls.Biezpienu samaļ gaļas mašīnā vai izberz caur sietu , pievieno olas, cukuru, sāli, masu samīca, pievieno caur sietu izsijātus miltus un samīca viendabīgā masā. Biezpiena mīklu liek uz galda, apviļā miltos, sarullē un ar miklas skrāpi- lāpstiņu sagriež nelielos gabaliņos( 2x2cm). Katliņā uzvāra ūdeni, pieber šķipsnu sāls. Klimpas gabaliņus laiž vārošā ūdenī, biezpiena klimpas gatavas, kad tās uzpeld virspusē. Gatavas klimpas ar putu karoti ņem no katla, liek uz šķīvjiem , apslaka ar izkausētu sviestu vai skābu krējumu un apceptiem…

Kā pagatavot: Ātra ābolu kūka-pīrāgs.

Sastāvdaļas: milti 125 g, olas 3 gb, cukurs 200 g, āboli 300 g, vaniļas cukurs 1/2 tējkarotes Pirms sāksiet gatavot visus produktus būtu vēlams uzlikt uz svariem un nosvērt, tad tava kūka izdosies. Putojamā traukā liekam 3 olas, 200 g cukura, vaniļas cukurs vai vaniļas ekstraktu, visu puto ar rokas mikseri vai konditorejas putotāju 5-8 minūtes līdz masa dubultojas. Tad pievieno caur sietu izsijātus miltus 125 g, un uz lēna ātruma visu uzmanīgi iemaisa, var izmantot silikona vai koka lāpstiņu tad mīklu maisa no apakšas uz augšu, līdz masa gluda, viendabīga. Tortes formā ieklāj cepamo papīru, ieeļļo formu un papīru,…

Kā pagatavot: Citronu Suflē.

Vienu citronu nomazgā, ar nazi gareniski pārgriež uz pusēm, un izņem ārā citrona mīkstumu tā lai miziņa paliek neskarta, šajā gadījuma bus viegli to izdarīt ar seržu izņēmēju . Kad mums ir divas tukšas citrona laiviņas pagatavosim suflē. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, palīga nāks olu baltuma atdalītājs , olas dzeltenumu liek putojamā traukā pievieno 2 tējkarotes cukura, 1 tējkaroti citrona sulas, saputo līdz masa gluda un spīdīga, vari izmantot rokas mikseri vai putotāju . Cita virtuves traukā puto olu baltumu, to sakuļ stingrās putās, pievieno 3 tējkarotes cukura un turpina putot, līdz izveidojas bieza, stingra nedaudz spīdīga masa. Tad…

Kā pagatavot: Cepumi ar citrona garšu.

Šos cepumus tu pagatavosi 15- minūšu laika. Putojamā traukā uz smalkās rīves sarīvē citrona miziņu (dzeltenu daļu), 1/4 tējkarotes, pievieno 1 olu, cukuru 60 g, šķipsniņu sāls un saputo, līdz veidojas elastīga masa baltā krāsā. Tad pievieno izsijātus caur sietu 80 g miltu, un 2-daļās ar koka karoti vai silikona lāpstiņu lēnām iemaisa. Mīklu ar karoti liek uz plāts kurā ieklāts cepamais papīrs . Cepumus cep sakarsētā cepeškrāsnī 225*С 4-6 minūtes. Pirms pasniegšanas galdā, atdzesē. interneta veikala ķēķis.lv Jūs atradīsiet visu nepieciešamu maltītes pagatavošanai un konditorejas piederumus.Lai jums labi garšo! Sastāvdaļas: milti 80 g, ola 1, cukurs 60 g, citrona…

Kā pagatavot: Mājas zefīrs bez olām.

Par šo recepti pirmo reizi bija dzirdēts 1955 gadā. Sastāvdaļas: cukurs 300 g, ūdens 125 ml, želatīns 7,5 g, citronskābe 2 g, soda 1,5 g, vaniļas cukurs 2 tējkarotes. Sākumā uz svariem nosver visus sastāvdaļas, tas garantēs ka tavs zefīrs izdosies. konditorejas piederumi svari, konditorejas maisiņi, bļoda, katli, pirkt interneta veikalā ķēķis.lv. Metāla traukā - kanniņa ieber želatīnu, aplej ar aukstu ūdeni, tad to liek katlā kurā ir uzkarsēts ūdens un karstā ūdens peldē izšķīdina želatīnu. Gatavojam sīrupu: katliņā ieber cukuru 300 g, pielej ūdeni 125 ml un liek uz nelielas liesmas vārīties, kamēr cukurs izkūst ( ik pa laikam…