NODERĪGI

Kā pagatavot: Cepumi ar citrona garšu.

Šos cepumus tu pagatavosi 15- minūšu laika. Putojamā traukā uz smalkās rīves sarīvē citrona miziņu (dzeltenu daļu), 1/4 tējkarotes, pievieno 1 olu, cukuru 60 g, šķipsniņu sāls un saputo, līdz veidojas elastīga masa baltā krāsā. Tad pievieno izsijātus caur sietu 80 g miltu, un 2-daļās ar koka karoti vai silikona lāpstiņu lēnām iemaisa. Mīklu ar karoti liek uz plāts kurā ieklāts cepamais papīrs . Cepumus cep sakarsētā cepeškrāsnī 225*С 4-6 minūtes. Pirms pasniegšanas galdā, atdzesē. interneta veikala ķēķis.lv Jūs atradīsiet visu nepieciešamu maltītes pagatavošanai un konditorejas piederumus.Lai jums labi garšo! Sastāvdaļas: milti 80 g, ola 1, cukurs 60 g, citrona…

Kā pagatavot: Mājas zefīrs bez olām.

Par šo recepti pirmo reizi bija dzirdēts 1955 gadā. Sastāvdaļas: cukurs 300 g, ūdens 125 ml, želatīns 7,5 g, citronskābe 2 g, soda 1,5 g, vaniļas cukurs 2 tējkarotes. Sākumā uz svariem nosver visus sastāvdaļas, tas garantēs ka tavs zefīrs izdosies. konditorejas piederumi svari, konditorejas maisiņi, bļoda, katli, pirkt interneta veikalā ķēķis.lv. Metāla traukā - kanniņa ieber želatīnu, aplej ar aukstu ūdeni, tad to liek katlā kurā ir uzkarsēts ūdens un karstā ūdens peldē izšķīdina želatīnu. Gatavojam sīrupu: katliņā ieber cukuru 300 g, pielej ūdeni 125 ml un liek uz nelielas liesmas vārīties, kamēr cukurs izkūst ( ik pa laikam…

Kā pagatavot : Klasiska recepte svaigu kāpostu un burkānu salāti.

Kāpostus nomazgā ar aukstu ūdeni, kāpostus labāk iegādāties veselus. Kāpostus 400-600 g smalki sagriež ar virtuves nazi , ja ir kāpostu ēvele sarīvē tad izmanto to, arī sīpolu vienu maziņu un buntīti zaļumus,( dilles, pētersīļus) ar nazi smalki sagriež. Burkānu 1 gb ar dārzeņu nazi nomizo un uz rupjas rīves sarīvē. izdevīgas cenas interneta veikala, pirkt ķēķis.lv Dārzeņus liek bļoda, saberž ar sāli 1/2 tējkarote ērtībai izmanto mērkarotes , cukuru 1/2 tējkarote , līdz izveidojas (sula), salātus pārlej ar ābolu etiķi6%, 1 tējkarote un eļļu 50 ml (garšvielas pievieno pēc garšas). Gatavu atstāj ievilkties 20-30 minūtes, vai baudīt uzreiz. Labu…

Kā pagatavot: Vistas filejas gabali pikantajā mērcē.

Vistas fileju 2-3 gb ar virtuves filejas nazi sagriež nelielos gabaliņos (3x3cm). Lielā bļodā samaisa miltus 2 ĒK, kartupeļu cieti 1 ĒK, atsevišķā bļodā ar putotāju sakuļ 1 olu pievieno vistas garšvielas maisījumu 1 TK, samaisa un apviļā vistas gabaliņus miltu maisījumā (apviļā tā lai katrs gabaliņš būtu pārsegts ar miltiem). Katlā (uzkarsē augu eļļu 500 ml tajā liek vistas gabaliņus apcep līdz zeltaini (cep 5-7 minūtes). Vistas gabaliņus ar putu karoti izņem no eļļas, liek sagatavotā mērce, apmaisa un 2-3 minūtes vāra. Pasniedz ar rīsiem. Labu apetīti novēla interneta veikals ķēķis.lv kura Jūs varat iegadāties visu nepieciešamo maltītes pagatavošanai:…

Kā pagatavot: Ātrā biezpiena kūku vai torte bez cepšanas.

Gatavojam biezpiena pildījumu; katliņā liek olu dzeltenumus 2 gb, ūdeni 120 ml un nepārtraukti maisot uz lēnas uguns uzvāra, katliņu noņem no uguns nedaudz atdzesē(5 minūtes), pievieno uzbriedinātu želatinu (bļodiņā ber 8 g, želatīnu un uzlej 50 ml auksta ūdens, uzbriedina 15 minūtes), kad želatīns ir pievienots rūpīgi to iemaisa. Biezpienu 200 g, samaļ gaļasmašīnā vai izberž caur sietu, pievieno 1/4 TK sāli, 1 TK vaniļas cukuru. Ar putotāju saputo 2 gb, olu baltumus (stigras putas) un iecilā biezpienā. pirkt sietiņš, caurduris, katlu interneta veikalā. Gatavojam mīklu; 100 g, sviestu saputo, pievieno 120 g, pūdercukuru, 1/4 TK kanēli, sasmalcinātus gaļas…

Kā pagatavot: Sīpolu salāti - marinēti sīpoli

Laba piedeva - garnīrs šašlikam Sīpolu salāti - marinēti sīpoli. Sīpolus 4-5 gab. nomizo, sagriež gredzenos, saliek uzglabāšanas traukā ar vāku , apslaka ar eļļu izmantojot trauku ar smidzinātāju , pārlej ar karstu marinādi, aizvāko un ļauj sīpoliem ievilkties 60-90 minūtes ievilkties. Labu apetīti! Marināde: mērkrūzē nomer 150 ml ūdens , tad pārlej katliņā, pievieno eļļu 1-2 EK, sāls 1 TK, etiķis 6% 50 ml lai būtu ērtāk izmanto mērkarotes pirkt interneta veikala ķēķis.lv, cukurs 2 TK, smaržīgi pipari 1-2 gb, krustnagliņas 1-2 gb, lauru lapa 1 gb, garšvielas, karsē 2-4 minūtes.