Veidnes, formas, formiņas cepšanai - kādi tie ir, un kā šādas formas lietot?

Mūsdienu virtuvē ir atrodamas silikona veidnes, stikla, keramikas un metāla formas cepšanai, kuras izmanto dažādu ēdienu pagatavošanai. Tie tiek piedāvāti plašā sortimentā, piemēram, apaļas, sabīdāmas formas, taisnstūrveida utt. Dažāda tilpuma un materiāli, kuriem ir savi plusi un mīnusi. Kādas formas cepšanai ir labākas? Katram ēdienam ir paredzēta sava cepama forma, pēc izmēra un tilpuma. Pirmais parametrs tiek aprēķināts atkarībā no tā cik porcijas vēlies pagatavot. Kūkas veidne, un citu produktu cepšanas veidne var būt:1. mazs formas diametrs - 11-18 cm 2. vidējais formas diametrs ir 20-26 cm;3. liels - diametrs 26-33 cm. Taisnstūrveida cepšana forma un citas formas var būt…

Kā pagatavot putukrējumu?

Ar iSi putukrējuma sifonu palīdzību jūs varat ātri un ekonomiski sagatavot svaigu krējumu kafijai, karstajiem dzērieniem, desertiem un citiem jūsu kulinārijas darbiem. Austrijas uzņēmums iSi kopš 1865. gada izstrādā profesionālus sifonus krējumam un gāzētajam ūdenim. Profesionālā sērija ietver: Profi Whip (0.5 / 1 l), Gourmet Whip (0,25 / 0,5 / 1 l), Thermo Whip (0,5 l), Thermo Xpress Whip (1 l). Turklāt mājas sērijas produkti ir īpaši izstrādāti lietošanai mājās, un tie ietver: Easy Whip Mini, Easy Whip, Desertpīpju Plus Mini, Deserta pātagu Plus, Soda Sifon, Twist'N'Sparkle. Ar iSi sifonu palīdzību var pagatavot ne tikai putukrējumu, bet arī oriģinālus ēdienus…

Kā lietot putukrējuma sifonu putukrējuma pagatavošanai.

Ar moderno un kvalitatīvo putukrējuma sifonu putukrējuma pagatavošana ir kļuvusi viegla un ērta.Pirms putukrējuma sifona lietošanas izskalojiet to ar aukstu ūdeni, tad ielej aukstu saldo krējumu 35% sifonā (atkarībā no sifona ietilpības (0,5 vai 1 litrs). Jūs varat pievienot jebkuras garšvielas (sīrupu kanēli, vaniļas ekstraktu, pūdercukuru pēc garšas u.c.(šķīstošus!). Uzskrūvējiet saspiestas N2O gāzes (dislāpekļa oksīds) baloniņu , nedaudz sakratiet, noskrūvējiet baloniņu, uzskrūvējiet uzgali. Labākam rezultātam sifonu lietojiet vertikāli, ar uzgali uz leju. Noderīgi padomi: Pirms sifona piepildīšanas ar saldo krējumu atdzesējiet sifona kolbu ar aukstu ūdeni vai ievietojiet to ledusskapī. Izmantojiet tikai šķīstošas sastāvdaļas. Nešķīstošas sastāvdaļas, piemēram, sēklas, mīkstums utt.…

Kā izvēlēties vienreizējās lietošanas traukus

Sākumā mēs baudām ēdienu, dzērienu ar acīm. Kad ēdiens ir iepakots, mēs novērtējam iepakojumu, kurā maltīte tiek pasniegta. Bet proti, ja mēs vēlamies organizēt pikniku pie dabas krūts ar ģimeni vai draugiem, darba kolēģiem birojā, porcelāna vai stikla trauki tad tie tiek veiksmīgi aizstāti ar vienreizlietojamiem ēdieniem un galda piederumiem. Vienreizējās lietošanas trauku galvenās priekšrocības: viegls, ka pat bērni tos var nest, ūdensnecaurlaidīgs un aizņem maz vietas;pozitīvs noskaņojums nodrošinās daudzveidīgu trauku krāsu: caurspīdīgu, baltu, dzeltenu, zaļu, zilu,ar dekoru uz pasakas dizainu. Galda piederumu priekšrocības (dakšas, naži, karotes, tējkarotes, glazēs,kokteiļu salmiņ, šķīvji, bļodas, salvetes,Maisiņi siltumizturīgi gailētai vistai,Maisiņš papīra ar rokturiem,Maisiņi hot…

Kādu etažeri vai kūku, uzkodu paliktni izvēlēties.

  Augļu, desertu un uzkodu etažeri, paliktni tie ir daudzpakāpju no 2-5 stāvīgi trauki. Parasti tā ir saliekama konstrukcija, kas sastāv no pamatnes, vairākiem traukiem paliktņiem, šķīvjiem un no stiprinājuma detaļām. Mazāk izplatīti lietie modeļi. Ikvienam etažerēm vai kūku paliktnim ir rokturis. Šādi trauki tiek izmantoti, lai ērti un efektīvi pasniegtu augļus,dārzeņus, kanapē, tartlets, kūkas, un saldumus. Svarīgs arguments šādam pirkumam: ietaupa vietu uz galda. Viena ēdiena vietā vienā un tajā pašā ´" platībā" atrodas, divi, trīs vai pieci ēdieni. Kām pievērst uzmanību. Veikala piedāvātais klāsts ir tik plašs ir viegli sajaukt starp formām, izmēriem un materiāliem. Iepazīstieties ar niansēm,…

Kā izvēlēties mājas kondicionētāju kondicionēšanas iekārtu: viss, kas jums jāzina pirms došanās uz veikalu.

Maz ticams, ka par šo jums pastāstīs konsultants. Pirmā lieta, kas jāņem vērā, izvēloties gaisa kondicionieri - iespēja uzstādīt telpā. Parasti mājai tiek izmantoti tikai dažu veidu kondicionieri. Sienas split-sistēmas  1.Piemērots dzīvokļiem, kotedžām un gandrīz visām dzīvojamām telpām. 2.Priekšrocības: apsildes funkcija, minimālais troksnis, augstas kvalitātes gaisa filtrēšana, milzīgs modeļu klāsts. 3. Trūkumi: nevienmērīga dzesēšana un lielu telpu apsilde. Sienas sadalīšanas sistēma-split-sistēmas - populārākais un daudzpusīgākais gaisa kondicionieru veids. Tā ietver iekštelpu vienību, kas ir uzstādīta uz sienas telpā un ārējā, kas uzstādīta uz ēkas fasādi. Attālums starp tiem var sasniegt 20 metrus. Daudzpakāpju sistēmās iekštelpu vienības var būt vairākas, bet…