Kā izvēlēties cepeštrauku, cepšanas formu- veidni kūkām, tortēm vai pīrāgam.

  Pīrāgs vai kūkas ir viens no pārsteidzošajiem ēdieniem, ko izgudroja cilvēks. Neskatoties uz šķietamo vienkāršību, receptes, tas nav tik vienkārši, lai izcept kūku, torti, vai pīrāgu, tas ne vienmēr ir iespējams pat profesionāļiem. Pīrāgu cepšanas mākslu jūs varat izmantot gadu desmitiem, radot prieku sev un tuviniekiem. pirkt cepšanas formas, veidnes, cepštraukus, kūku formas, tortes veidnes, interneta veikalā ķēķis.lv Pareiza kūku forma cepšanai ir viens no svarīgākajiem panākumu piederuma komponentiem. Šodien veikala plauktos varat atrast cepšanas formas no pilnīgi dažādiem materiāliem - čuguna, dzelzs, alumīnija ar nepiedegošu pārklājumu, stikla, keramikas un silikona. Metāla, alumīnija ar nepiedegošu pārklājumu non-stick veidnes, formas,…

Kā izvēlēties virtuves traukus no karstumizturīga stikla.

Mūsdienās ir grūti atrast saimnieci, kuras virtuvē atrodas tikai viens cepšanas trauks. stikla cepeštrauki  pieejama cena, formas, cepešpannas interneta veiklā. Lai pareizi pagatavotu gardu maltīti, jābūt piemērotam traukam, kas ir domāts cepeškrāsnīm un kuri ir piemēroti konkrētam ēdienam. Ir vērts izpētīt, kuri ēdieni tiks pagatavoti šādā kulinārijas trauka, kā arī aprēķināt aptuveno porcijas lielumu. Un tikai tad jums jāizvēlas nepieciešamais cepeštrauks. Stikla trauki no karstumizturīga stikla - tas ir virtuves piederumu klāsts, kas var izturēt temperatūras svārstīšanas paaugstināšanas. Turklāt tas ir triecienizturīgas. Šo materiālu ir daudz grūtāk sabojāt nekā keramikas, metāla traukus. Mūsdienu ražotāji šajā jomā piedāvā plašu produktu klāstu.

Kā izvēlēties termosu

Termos ir lielisks izgudrojums, universāls piederums kas atvieglo mūsu dzīvi. Tas ir noderīgs ceļotājiem, autovadītājiem un cilvēkiem, kas strādā brīvā dabā. Kā arī tiem cilvēkiem kuri ņem dzērienu vai ēdienu līdzi. Termos var uzturēt gan karsto un auksto dzērienu pastāvīgu temperatūru, piemēram, kafiju, tēju, limonādi vai sulu. Termosu veidi Klasisks termoss ir ietilpīgs trauks ar skrūvējamu vāciņu. Tas ir paredzēts vienīgi dzēriena  uzglabāšanai. Bet savukārt dzeršanai tiek izmantoti speciāli termokrūzes ar dubultām sienām. Tie ir ļoti ērti, bet karstu dzidrinu saglabā ne tik ilgu laiku. Ir arī karsto ēdienu termosi, viņus vēl dēvē par pusdienu, pārtika termosu. Šādi termos atgādina…

Kā izvēlēties virtuves dēlīšus

Virtuves dēlis ir virtuves piederumu priekšmets, ko izmanto ēdiena griešanai. Dažus plates-dēlīšus var izmantot arī, lai servētu un pasniegtu ēdienus uz galda. Noderēs vismaz 2-3 dažāda lieluma virtuves dēlīši. Vēl mūsdienās izmanto stikla, koka dēlīšus, tomēr pēdējā laikā aizvien vairāk pielieto sintētisko materiālu darba virsmas, jo tās vieglāk tīrāmas un ir higiēniskākas. Taču katram ir savi plusi un trūkumi. Koka dēlītis uzsūc sasmalcināmo produktu sulu, bet uz plastmasas virsmas ātri notrulinās nazis. Plastmasa un stikla dēlītim ir īpaši higiēniskākas, taču tas ir diezgan slidenas un nav īpaši piemērotas jēlas gaļas un zivju griešanai.  Griešanas dēļu īpašības Griešanas dēļu forma var…

Kā izvēlēties naži

Padomi:  Virtuves paligi padara salātu gatavošnu par patīkamu nodarbošanos. Pareizo rīku izvēle, gatavojot salātus, atvieglina darbu.  Dekornaži un dekorēšanas instrumenti: Dekorēšanas instrumenti, naži kuri sagādās Jums prieku! Ir nopērkami mūsu interneta veiklā. Šajā grupā ietilpst dažādi dekorēšanas naži, instrumenti, virtuves piederumi ar kuru palīdzību gurķus un burkānus, kā arī sviestu var sagriezt viļņainās formās. Bez tam iesākam lietot olu griezēju, kā arī kaltas virtuves šķēres.  Loti noderīgs dekorēšanā ir bumbiņu veidotājs, ar kuru no kartupeļiem vai citām sastāvdaļām var izgriezt mazas apaļas lodītes.  Virtuves nazis: Kvalitatīviem jābūt virtuves nažiem, jo tie noteikti atvieglo darbu virtuvē. Mizojamais nazis: Mizojamais nazis palīdzēs noņemt…

Kā izvēlēties pannu

Bez pannas šodien vienkārši neiespējami iedomāties,  neviena virtuve; šajā traukā mājsaimnieces cep un sautē gardus ēdienus. Un ja kaut kur var rasties problēmas ar izvēli, tas vienkārši nav šeit: jūs to iegādājāties un izmantojat tik daudz, cik vēlaties. Bet viss nav tik vienkārši, kā šķiet pirmajā mirklī. Lai izvēloties cepamo pannu pareizi, ir jāzina daži triki. Par tiem mēs runājam šajā materiālā. Svars Te darbojas vienkāršs noteikums: jo vairāk, jo labāk. Kāpēc? Viss vienkārši:jo smagāka panna, tai biezāki sānis un apakša. Līdz ar to tas nozīmē, ka, panna uzsilst vienmērīgi - jo tas ir tikai labi ēdiena pagatavošanai. Šāda panna…