GLAZŪRAS, DEKORKRĒMI 

Rezultāti 1 - 18 no 18rādīt:     katrā lapā
Rezultāti 1 - 18 no 18rādīt:     katrā lapā

Glazūra ir atradusi diezgan plašu pielietojumu kulinārijā un jo īpaši konditorejas mākslā. To izmanto bulciņu, ruļļu, zefīru, vafeļu, saldumu, kūku, tartlešu un daudzu citu desertu dekorēšanai, kas padara galaproduktu vēl pievilcīgāku, estētiskāku un neticami garšīgāku. Tāpat konditorejas glazūru bieži izmanto saldējuma un saldā biezpiena glazēšanai.

Glazūras īpašības un veidi
Mūsu interneta veikals piedāvā plašu produktu klāstu konditoriem. Mēs piedāvājam daudz dažādu ražotāju glazūras veidus, kas ir lieliski piemēroti jūsu kūku un desertu dekorēšanai. Pamatojoties uz kakao produktu daudzumu glazūras sastāvā, var izdalīt šādus veidus:

  • Melnā klasika (vismaz 25% kakao produktu, kuros pārsvarā ir kakao pulveris);
  • Šokolāde (no 25% vai vairāk kakao produktu, puse no tiem ir kakao sviests);
  • piena produkti (ne mazāk kā 15% kakao produktu un piens ar tā pārstrādes produktiem);
  • Balts (vismaz 10% kakao sviesta un 15% piena).


Turklāt šis produkts tiek klasificēts pēc tā izskata:

  • klasika ar standarta sastāvu;
  • spogulis, kurā ietilpst želatīns;
  • krāsaini (tonēti ar pārtikas krāsvielām).


Iespēju daudzveidība ļauj iesācējiem un pieredzējušiem konditoriem parādīt savu iztēli visā tās krāšņumā un realizēt visdrosmīgākās idejas.

Krēms kūkas dekorēšanai no konditorejas maisiņa

Kūkas dekorēšana ar krēmu no maisiņa ir grūts process, taču jūs varat izveidot skaistus rotājumus ar dažādiem pielikumiem. Īpašu uzmanību pievērsiet krēmam: krēmam kūkas dekorēšanai no konditorejas maisiņa jābūt pietiekami biezam, lai noturētu savu formu, un pietiekami mīkstam, lai no tā veidotu rakstus. Parasti tiek izmantots eļļas krēms.

Krēmam kūkas dekorēšanai no konditorejas maisiņa maisiņš jāpiepilda cieši, lai neveidotos tukšumi un nesabojātos raksts.

Krēms kūkas dekorēšanai no šļirces

Krēms kūkas dekorēšanai ar šļirci visbiežāk ir arī eļļains. Krēms kūkas dekorēšanai no šļirces ir arī tonēts ar īpašām krāsvielām, sulām vai sīrupiem.
Lai dekorētu kūku ar šļirci, jums jāizvēlas vajadzīgās sprauslas un jāvingrinās izspiest rakstus uz papīra. Rakstu kontūras uz tortes var uzzīmēt ar asu nazi.

PERKOLĀTORI UN ŪDENS SILDĪTĀJI

Ķēķis receptes

Lasīt vairāk