MARCIPĀNS UN RIEKSTU PASTAS 

Rezultāti 1 - 30 no 34rādīt:     katrā lapā
Rezultāti 1 - 30 no 34rādīt:     katrā lapā

Marcipāns ir bieza salda masa, ko gatavo no maltām mandelēm, pūdercukura vai sīrupa. Papildu sastāvdaļas sastāvā var būt krāsvielas, vaniļas esence, glicerīns, citronskābe.

Daudzās Eiropas valstīs mandeļu saldums tiek uzskatīts par tradicionālu Ziemassvētku desertu.

Izmantojiet šo produktu vairākos veidos:

  • kā šokolādes pildījums;
  • kā deserta dekorēšana;
  • kā daļa no biskvīta, krējuma, suflē, cepumiem;
  • figūriņu veidošanai;
  • pārklāj tos ar kūkām un konditorejas izstrādājumiem;
  • kā atsevišķs deserts.

Marcipāna masu var krāsot, tās garšu var mainīt ar sausām piedevām: krāsvielām, kakao, pulveriem no sublimētiem augļiem un ogām.

Riekstu pasta ir bieza, viskoza masa, ko gatavo no dabīgiem, sasmalcinātiem riekstu un sēklu kodoliem, pievienojot cukuru. Tāpat produktam ir nosaukums - urbech, kas pie mums ir atnācis no austrumu valstīm, kur viņi mīl un godā produktus, kas izgatavoti no riekstiem un sēklām.

Šādi makaroni kalpos kā barojoša un veselīga piedeva desertiem, var tikt izmantoti kā pildījums vai vienkārši pie maizes.

Pateicoties augstajam uzturvielām bagāto riekstu saturam, tā ir lieliska izvēle veselīgam, sporta un bērnu uzturam.

Šajā saldajā produktā ir daudz noderīgu mikroelementu un vitamīnu:

  •  satur barības vielas: olbaltumvielas un ogļhidrātus;
  • augsts A, E, B, P vitamīnu saturs;
  • vairāku mikroelementu klātbūtne: fosfors, kalcijs, dzelzs, magnijs, kālijs.

Rieksti satur vairāk barības vielu un vitamīnu nekā augļi un ogas.

Mērens zemesriekstu sviesta patēriņš uzlabo atmiņu un koncentrēšanos.

PERKOLĀTORI UN ŪDENS SILDĪTĀJI

Ķēķis receptes

Lasīt vairāk