MILTI 

Rezultāti 1 - 27 no 27rādīt:     katrā lapā
Rezultāti 1 - 27 no 27rādīt:     katrā lapā

Ja esat nolēmis iegādāties lētus labākās kvalitātes kviešu miltus, lai pagatavotu mājās, kā arī pārdošanai, tad nav jāsteidzas meklēt "augstākās pakāpes" atzīmi uz iepakojumiem. Vispirms ir vērts izlemt, kuros ēdienos tas tiks iekļauts, un pēc tam, pamatojoties uz katra miltu veida īpašībām, izvēlieties to, kas vislabāk atbilst jūsu prasībām.

  • Augstākās šķiras kviešu milti. Tas ir gandrīz izcili balts un ar vislabāko slīpējumu. Cepšana no tā iznāk visbaltākā un porainākā. Bet šādi milti pārsvarā ir ciete no graudu centrālās daļas, kam pilnībā trūkst labības labvēlīgo īpašību.
  • Pirmā šķiras. Lēti pelēcīgi rupjākas malšanas milti: tajā joprojām ir saspiestas kviešu graudu čaulas. Tas ir noderīgāks par balto, un gatavojot var izmantot tikai to, nejaucot ar labāku.
  • Otrā šķiras. Tās krāsa svārstās no gaiši dzeltenas līdz pelēkai un pat gaiši brūnai. Tas satur daudz vitamīnu un mikroelementu, taču no tā ir grūti pagatavot un jāsajauc ar augstākas šķiras miltiem.
  • Tapešu milti (trešā šķira). Šo miltu iepakojumos jūs atradīsiet veselas sasmalcinātas melnas, apmēram līdz mannas putraimi. Lai to izmantotu maizes cepšanai, jāsajauc arī ar labāku.

Vietnē Ķēķis.lv par saprātīgām cenām var iegādāties miltus katrai gaumei un vēlmei:

  • Veseli graudi (trešā šķira, kā arī īpašie);
  • Bez glutēna (no kukurūzas, griķiem, rīsiem un citiem bezglutēnu graudaugiem);
  • Maizes mašīnai utt.


Vai jau atradāt vajadzīgo? Tad droši veiciet pasūtījumu!

PERKOLĀTORI UN ŪDENS SILDĪTĀJI

Ķēķis receptes

Lasīt vairāk