PUTUKRĒJUMS UZ AUGU TAUKU BĀZES 

Rezultāti 1 - 26 no 26rādīt:     katrā lapā
Rezultāti 1 - 26 no 26rādīt:     katrā lapā

Kvalitatīvs dzīvnieku krējuma aizstājējs ir augu krējums. Tie ir izturīgi pret sasalšanu un atkausēšanu, saputojot, to apjoms palielinās 3-4 reizes. Garša nav zemāka par dzīvnieku izcelsmes krējumu. Tie labi mijiedarbojas ar dažādām sastāvdaļām: granulētu cukuru, sīrupiem, želatīnu, agaru-agaru, ievārījumu, ievārījumu un iebiezināto pienu. Jau saputotā augu krējuma stabilā konsistence un plastiskums ļauj tos izmantot desertos, kā dekorāciju un pildījumu, veidot krēmus un kārtas uz augu krējuma bāzes. Svarīgi ņemt vērā, ka augu krējums ir jāatdzesē līdz 5 grādiem, lai putojot iegūtu vajadzīgo tilpumu.

PERKOLĀTORI UN ŪDENS SILDĪTĀJI

Ķēķis receptes

Lasīt vairāk