SĪRUPI UN AUGĻU BIEZEŅI
Augļu sīrupus ražo visi mūsdienu saldo piedevu ražotāji, un tie veido vislielāko sīrupu klasi.
Augļu sīrupus gatavo, izmantojot tādas pamata sastāvdaļas kā cukurs un īpaši attīrīts ūdens. Produkta spilgto garšu sastāvu un bagātīgo krāsu nodrošina dažādu augļu koncentrētu sulu vai dabīgā augļu biezeņa izmantošana. Jaunākās tehnoloģijas sīrupu jomā un novatoriskas dabisko augļu izejvielu pārstrādes metodes garantē gatavā produkta dabiskās garšas, kā arī svaigu augļu labvēlīgo īpašību saglabāšanu. Diezgan garais sīrupu glabāšanas laiks ir saistīts ar lielu cukura daudzumu sastāvā, kas darbojas kā dabisks konservants. Tradicionāli augļu sīrups satur aptuveni 40-80% cukura, un vispieņemamākais ir kvalitatīvs niedru cukurs.
Aromatizētu dzērienu pagatavošanai plaši izmanto dabīgos augļu un ogu un dārzeņu pusfabrikātus.
Augļu un dārzeņu biezeņiem nav nepieciešami īpaši uzglabāšanas apstākļi. Tas nozīmē, ka produktu var izmantot uzreiz auksto un karsto dzērienu pagatavošanai vai kokteiļu garnēšanai.
Prece ir izpelnījusies patērētāju mīlestību un var droši teikt, ka no pārdošanas piedāvājumiem tā nepazudīs. Augļu un dārzeņu pusfabrikāti ir kļuvuši neaizstājami bāru biznesā. Tos pievieno tējām, smūtijiem, piena kokteiļiem vai augļu dzērieniem.