MĒRČU KATLI
-
-
-
-
- 44,77 €47,80 €
Katls ir pannas un kastroļa krustojums. Pateicoties tā daudzpusīgajam dizainam, tas ir piemērots cepšanai, sautēšanai un sautēšanai. Gaļa, zivis, dārzeņi, kotletes, mērce, kāpostu rullīši, pildīti paprika un daudz kas cits lieliski iederas sautējumā. Dažas mājsaimnieces pielāgo traukus ievārījumu un ievārījumu vārīšanai.
Konteineru veidi
Apskatot sautēšanas pannu katalogu, jūs varat pamanīt, ka modeļu klāsts ir diezgan plašs. Tomēr lielākā daļa kuģu ir izgatavoti no alumīnija. Šiem izstrādājumiem ir mazs svars, sabiezinātas sienas. Vēl viens populārs materiāls ir čuguns. Tas ir ideāli piemērots sautēšanai un sautēšanai. Bet čuguna trauki ir smagi. Turklāt par tiem ir diezgan grūti rūpēties. Ir nerūsējošā tērauda podi. Viņiem ir mazs svars, vienmērīga apkure, pievilcīgs izskats.
Pirms pasūtāt sautējumu piegādei, pievērsiet uzmanību tās augšējam pārklājumam. Tas var būt divu veidu:
- teflons - ir labas nelipšanas īpašības, tomēr baidās no metāla priekšmetiem;
- titāns, marmors, granīts - izturīgi, stabili, savukārt tie ir daudz dārgāki.
Trauki ir aprīkoti ar rokturiem, kas var būt noņemami vai nenoņemami. Pirmā iespēja ir piemērota ēdiena gatavošanai cepeškrāsnī.
Interneta veikalu vietnēs var atrast dažāda izmēra sautējumu modeļus. Klasiskā versija ir trīs litru trauks. Ar to pietiek gaļas sautēšanai vai dārzeņu sautējuma cepšanai. Izvēloties traukus, ņemiet vērā elektriskās plīts degļa diametru.
Pārdošanā ir modeļi, kas piemēroti visu veidu krāsnīm. Izņēmums ir čuguns. Tos nedrīkst novietot uz indukcijas plīts virsmām.
Izvēles nianses
Lai iegādātos sautēšanas pannu lēti un pirkums bija izdevīgs, ņemiet vērā šādus padomus:
- Traukus vēlams ņemt nevis no štancēta, bet no lieta alumīnija, jo tam ir ilgāks kalpošanas laiks, augsta siltumvadītspēja.
- Noteikti pārbaudiet nepiedegošā pārklājuma kvalitāti. Uz virsmas nedrīkst būt bojājumi.
- Izvēlieties konteinera izmēru atkarībā no ģimenes locekļu skaita un ēdieniem, kurus plānojat gatavot.
- Neaizmirstiet par plākšņu saderību.
- Pārbaudiet vāku. Tas var būt stikls un metāls. Pirmajā gadījumā jūs varat novērot gatavošanas procesu, neatverot trauku. Metāla pārsegs ir praktiskāks, izturīgāks.
- Ir labi, ja produktam ir daudzslāņu vai kapsulas dibens.
- Apsveriet papildu iespējas: iztukšošanas snīpis, karstā tvaika izvads, gofrēts dibens, temperatūras regulators, papildu rokturis, mērīšanas skala.