KATLI TVAICĒTĀJI
Mūsdienās arvien populārākas kļūst tādas ierīces kā tvaikoņi. Jūs varat tos satikt gandrīz jebkurā virtuvē, un labi pazīstami ražotāji regulāri piedāvā arvien funkcionālākus modeļus.
Gatavošanas ar tvaiku procesā neveidojas kancerogēni un citas kaitīgas vielas, kā tas notiek, piemēram, cepot vai cepot ēdienus. Šādi pagatavoti ēdieni ir labi piemēroti diētiskajam uzturam. Tvaikoņi palīdz veikt pārtikas apstrādi ar tvaiku.
Mūsdienīgajam tvaikonim ir vairākas bļodas, kurās var gatavot vienlaikus, kā arī atsevišķa bļoda rīsiem un paplāte olu vārīšanai. Izvēloties tvaikoni, pievērsiet uzmanību tā jaudai, bļodu skaitam, kā arī ūdens tvertnes tilpumam.