UZGAĻI, KŪKU DEKORĒTĀJI - ŠPRICES 

Rezultāti 1 - 30 no 225rādīt:     katrā lapā
Rezultāti 1 - 30 no 225rādīt:     katrā lapā

Konditorejas šļirces, sprauslas

Konditorejas šļirce ar sprauslām un maisiņš ir pirmie palīgi profesionāliem un iesācējiem konditoriem. Cepšanas instrumentu ražošanai tiek izmantoti izturīgi un higiēniski materiāli, kas nesadarbojas ar pārtikas produktiem un neietekmē gatavo ēdienu garšu.

Kur nopirkt konditorejas sprauslas vai instrumentus?

Ražotāji piedāvā vienreizējās un atkārtoti lietojamos cepšanas traukus. Vienreizējās lietošanas opcijas ir izgatavotas no pārtikas polietilēna vai izturīga papīra, tāpēc tās var izmantot, lai strādātu ar vieglām pildvielām ar bezsvara tekstūru - putukrējumu, krējumu, šķidro šokolādes pildvielu. Pēc lietošanas šādus instrumentus var nekavējoties izmest.
Labāk ir dot priekšroku instrumentiem ar papildu sprauslām. Maināmie moduļi ļauj izveidot jebkādus rakstus, mežģīnes un figūras.

Šļirces ir izgatavotas dažādos izmēros. Ar kompaktiem instrumentiem var pagatavot cepumus, kūkas un piparkūkas, konfektes un konfektes. Šādiem modeļiem ir nepieciešama bieža degvielas uzpildīšana, tāpēc tie ir piemēroti tikai darbam ar maziem maizes izstrādājumiem.

Profesionālās konditorejas izstrādājumu šļirces tilpums ir līdz 2 litriem, lai ievietotu pietiekami daudz krējuma vai putas, lai dekorētu milzīgas kūkas vai konditorejas izstrādājumu virsmu. Konditorejas šļircēm ir stingrs korpuss, tāpēc tās var lietot daudz ilgāk nekā mīkstos maisiņus.

 
Padomi pircējiem

Salīdzināt preces


Jums nav preces salīdzināšanai

PERKOLĀTORI UN ŪDENS SILDĪTĀJI

Vēlmju saraksts


Jums nav produkts ar vēlmju sarakstu.