PANNA AR NEPIEDEGOŠO UN KERAMISKO PĀRKLĀJUMU
Vai jums patīk sulīgas karbonādes un kraukšķīgi kartupeļi? Gatavojiet savas iecienītākās maltītes katru dienu labāk un labāk. Padarīt kulinārijas sasniegumus ir viegli, ja jūsu virtuves kolekcijā ir nepiedegoša panna, kas neļauj ēdienam pielipt un pielipt pat ar nelielu eļļas daudzumu.
Nepiedegošas cepšanas priekšrocības
Cepšanas process tiek uzskatīts par pareizu, ja pilnībā gatavais produkts iegūst zeltainu garozu. Pārmērīga termiskā apstrāde karstā eļļā izraisa kaitīgu vielu veidošanos, un pats trauks kļūst ciets. Lai ievērotu cepšanas tehnoloģiju, ir svarīgi izmantot traukus ar pārklājumu, kas veicina drošu gatavošanu - nepiedegošu pannu, ko piedāvājam mūsu Maiznīcas veikalā.
Ko izvēlēties, lai radītu veselīgus un garšīgus ēdienus?
Plašs trauku klāsts ar nepiedegošo virsmu ļauj prasmīgi un ēstgribu iedzīvināt jebkuru kulinārijas ideju. Izmantojot traukus ar dziļām sienām, varat ērti cept, sautēt un sautēt jebkuru ēdienu, eksperimentēt ar eksotiskiem ēdieniem. Ar grila palīdzību - cep garšīgu un veselīgu ēdienu bez liekiem taukiem. Un, ja jūs nolemjat iegādāties plakanu pankūku vai pannu ar nepiedegošu pārklājumu, katru rītu jūs lutināsit savu ģimeni ar sātīgām un skaistām brokastīm.