PANNA, NERŪSĒJOŠĀ TĒRAUDA UN ALUMĪNIJA 

Rezultāti 1 - 30 no 433rādīt:     katrā lapā
Rezultāti 1 - 30 no 433rādīt:     katrā lapā

Nerūsējošā tērauda panna

Pārsvarā jūs varat atrast pannas, kas izgatavotas no zila tērauda vai nerūsējošā tērauda 18/10. Mājas lietošanai labāk ir iegādāties nerūsējošā tērauda pannu šādu iemeslu dēļ:

  • Zilais tērauds ir ļoti prasīgs apstrādē, tāpat kā čuguns, tas ir uzņēmīgs pret koroziju un nepanes mitrumu. Šīs pannas ir jāmazgā tikai ar rokām. Nepiedegoša pārklājuma trūkums prasa pastāvīgu gatavošanas procesa uzraudzību. Zilais tērauds ir ideāli piemērots nīkuļošanai, mērču gatavošanai. Tie ir profesionāļu piederumi.
  • Nerūsējošais tērauds 18/10 (18% hroms, 10% niķelis) uzsilst lēni un tikpat lēni atdziest. Nerūsējošā tērauda pannai ir brīnišķīgs izskats. To var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, un ar rokām tas nebūs grūti. Vajag iegādāties tādu pannu nīkuļošanai, sautēšanai, vārīšanai, cepšanai utt. Šādu modernu cepešpannu dibens ir daudzslāņains, kas nodrošina samērā vienmērīgu karsēšanu un samazina trauka piedegšanas iespēju. Šādas pannas izmantošana neprasa daudz prasmju un pieredzes, piemēram, profesionālai zilā tērauda pannai.
  1. Izlemiet par pannas izmēru attiecībā pret jūsu plīti un gatavojamā ēdiena daudzumu.
  2. Izlemiet, cik svarīga jums ir nepiedegošā pārklājuma klātbūtne, tas ietekmē pannas izmaksas.
  3. Bez nepiedegoša pārklājuma labāk iegādāties nerūsējošā tērauda pannu ar daudzslāņu dibenu.
  4. Pannas sieniņu biezums nedrīkst būt 1,5 mm.
  5. Vāka klātbūtne nav svarīgs faktors. Ja nepieciešams, vāku var iegādāties atsevišķi.
  • Kā izvēlēties pannu
    Kā izvēlēties pannu Bez pannas šodien vienkārši neiespējami iedomāties,  neviena virtuve; šajā traukā mājsaimnieces cep un sautē gardus ēdienus. Un ja kaut kur…
Padomi pircējiem

Salīdzināt preces


Jums nav preces salīdzināšanai

PERKOLĀTORI UN ŪDENS SILDĪTĀJI

Vēlmju saraksts


Jums nav produkts ar vēlmju sarakstu.