MARMĪTI UN AKSESUARĪ 

Rezultāti 1 - 25 no 25rādīt:     katrā lapā
Rezultāti 1 - 25 no 25rādīt:     katrā lapā

Restorānu biznesā un ēdināšanas organizācijās profesionālas virtuves apkures iekārtas tiek izmantotas ne tikai ēdiena gatavošanai. Ēdienu sildītājs industriāls, servēšana, pirmajam vai otrajam ēdienam - atsevišķa termoiekārtu kategorija kafejnīcām un restorāniem. Šī ir ierīce gatavo produktu temperatūras uzturēšanai, nemainot trauku garšu un konsistenci. Kulinārijas speciālisti labi apzinās, ka šiem kritērijiem ir liela nozīme produktu kvalitātes novērtēšanā.

Bain-marie, lai uzturētu gatavo ēdienu temperatūru
Ēdienu sildītājus otrajiem ēdieniem un zupām visbiežāk izmanto ēdināšanas uzņēmumos, kur apkalpošanu veic straumē. Liela nozīme tiem ir arī restorāniem ar pastāvīgu bufeti. No profesionālas ēdināšanas viedokļa elektriskais vai gāzes sildītājs ir iespēja pagatavotos ēdienus, piedevas un zupas pietiekami ilgi turēt karstus, nepiedegot, nesabiezējoties, nezaudējot savu sākotnējo garšu un izskatu.

Mūsdienu sabiedriskās ēdināšanas un restorānu biznesa koncepcijā ēdienu sildītājs ir ieguvis īpašu nozīmi - tas ļauj pat restorāniem strādāt “pa straumi”, kur izplatītāka ir porciju apkalpošana. Ēdienu sildītāju izmantošana ir izplatījusies visās sabiedriskās ēdināšanas jomās.

  • Šeit tiek izmantotas ēdnīcas, pārtikas pārstrādes rūpnīcas, skolu virtuves, rūpnieciskās ēdināšanas stacijas - ēdienu sildītāji ar lielu skaitu gastronorm tvertņu, kuros vienmēr ir pirmie ēdieni, piedevas, mērces un gatavi gaļas ēdieni.
  • Restorāni, kas strādā diennakts apkalpošanas režīmā - pastāvīga temperatūras un svaiguma uzturēšana ļauj segt nepieciešamību pēc ātras biznesa pusdienu pasniegšanas.
  • Restorāni ar ēdieniem pēc pieprasījuma viesnīcās - šeit ir svarīgi nodrošināt, lai siltie ēdieni tiktu pasniegti īsā laikā brokastīs, pusdienās un vakariņās ar grupu un regulāru apkalpošanu.
  • Bufetes restorāni.
  • Ēdināšanas iestādes un uzņēmumi, kas nodrošina ēdienu piegādi pēc pieprasījuma uzņēmumiem un birojiem.


Mūsdienu restorānu biznesa vadīšanas apstākļos ir grūti atrast uzņēmumu, kas atteiktos no ikdienas biznesa pusdienu sistēmas, savukārt ēdienu sildītāji restorāniem tiek veiksmīgi izmantoti vakaros, kad tiek pasniegtas kāzas un korporatīvās ballītes.

Salīdzināt preces


Jums nav preces salīdzināšanai

PERKOLĀTORI UN ŪDENS SILDĪTĀJI

Vēlmju saraksts


Jums nav produkts ar vēlmju sarakstu.